Diensten

Partner in technologie en innovatie

Diensten

Partner in technologie en innovatie

Machine & Engineering

Aan de hand van onze expertise en uw wensen ontwerpen wij de machine waar u van droomt.

Wij werken uiteenlopende ideeën uit tot een simpel te bedienen en functionele machine. Van handige apparaten tot complexe installaties.

Technische ideeën

Bent u op zoek naar een machine? Of een ander technisch product of installatie? Samen kijken we naar uw wensen en eisen. Daarbij adviseren wij u graag om zo samen met uw de beste ideeën te bundelen. Zo kunnen de eerste gedachten over een machine lijden tot een machine waar u mee vooruit kunt.

Vrijblijvende offerte

Is er bij u op de werkvloer ruimte voor verbetering? Dan komen wij graag bij u langs om met u te bekijken wat de mogelijkheden zijn om uw productie een boost te geven. Om het idee in kaart te brengen zal er een concept worden geschetst. Vervolgens worden alle eisen gechecked op haalbaarheid en functionaliteit. Aan de hand hiervan wordt een uitgewerkte offerte voor u opgesteld. Zo krijgt u een totaalbeeld van wat u kan verwachten.

Bedrijfscheck

Loopt uw bedrijf op rolletjes? Of valt er in de productie nog veel te verbeteren? Wij komen graag bij uw langs om u te adviseren over de mogelijkheden van automatisering, mechanisering en andere technische oplossingen. Bekijk onze pagina: "Bedrijfscheck" voor de mogelijkheden.

Ontwikkeling

Wij ontwikkelen graag machines en denken hierbij aan alle details. Na het plaatsen van een opdracht wordt elk project bij u ter plaatse doorgesproken en er wordt een planning gemaakt. Vervolgens wordt uw machine tot in details geëngineerd met behulp van 3D software SolidWorks.

Realisatie machinebouw

Bream machines worden gemaakt met aandacht voor perfectie. Uw machine zal worden gemaakt met de beste onderdelen. Tijdens de realisatie wordt u op de hoogte gehouden van de status. Daarnaast bent u ook welkom om uw machine te bezichtigen tijdens de bouw ervan. Na het assembleren nodigen wij u uit voor de afname. De afname laat u zien of de machine aan al uw eisen voldoet. Eventueel kunnen er nog aanpassingen worden gedaan. Daarna zal de machine bij u in bedrijf worden gesteld en volgt de tweede afname waarbij de machine in uw productie volledig zal werken.

Apparatenbouw en machine programmeren

Bij ons kunt u terecht voor apparatenbouw of deelproductie van uw eigen machineproductie. Wij kunnen u ondersteunen en ontlasten in uw capaciteit op diverse gebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het TIG lassen van RVS onderdelen en frames. Voor installatie, assemblage van machines en besturingskasten kunt u bij ons ook terecht. Daarnaast programmeren wij de PLC en HMI van uw machine. Wij programmeren onder andere: Omron en Siemens S7 besturingen.

Image

Adres

Bream Machine
De Veken 228
1716 KJ Opmeer

Bereikbaarheid:
Telefoon: +31 226 428001
E-mail: info@breammachine.nl